O le a le fa'aogaina o le suka acetic acid?

O le a le suka acetic acid?
      Aisa acetic glacialo le muamua ma sili ona fa'aaogaina sour agent i lo'u atunuu.O le carboxylic acid ma e aofia i mea vaivai.Ae ui i lea, ona o le maualuga o mea o loʻo i totonu o le acetic acid i le glacial acetic acid, o lona vailaʻau faʻamaʻi e maua ai se vaega tele, o lea e faʻaalia ai se aafiaga malosi.volatility.Glacial acetic acid o se vailaʻau mataʻutia mataʻutia ma e faʻaaogaina lautele i vailaʻau, vailaʻau faʻalaʻau, faʻasologa o meaola, filo faʻapipiʻi, vailaʻau polymer, vailaau faʻasaina, paʻu, paʻu ma isi pisinisi.Glacial acetic acid o se tasi lea o mea e sili ona taua.I le faʻaogaina o meaola, e masani ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le monochloroacetic acid, vinyl acetate, amino acids, ma isi. Glacial acetic acid o se vailaʻau lelei.O lo'o iai fo'i se maketi lautele i le falema'i vaila'au, fale taumafa ma isi pisinisi..Glacial acetic acid o se tasi foi o ituaiga e masani ona faʻaaogaina e fai ma vailaʻau faʻamalosi.

冰醋酸1

I le avea ai ma se tasi o mea taua o meaola, o le acetic acid e masani ona faʻaaogaina i le vinyl acetate, acetic anhydride, cellulose acetate, acetate ma metal acetate, ma isi. E faʻaaogaina foi e avea o se solvent ma mea mata i fale gaosi oloa e pei o vailaau faʻasaina, vailaʻau ma vali. ., lomitusi ie ma le valiina ma pisinisi pa'u e fa'aaogaina lautele.Glacial acetic acid o se tasi lea o mea taua faʻamaʻi vailaʻau, ma o loʻo i ai se tulaga taua i le alamanuia vailaʻau.Acetic acid o loʻo faʻaaogaina lautele i filo faʻapipiʻi, paʻu, vailaʻau, vailaʻau faʻamaʻi, meaʻai faʻaopoopo, vali Lalaga ma isi pisinisi o se vaega taua o le tamaoaiga o le atunuʻu.
E ala i le faʻamatalaga auiliili o le glacial acetic acid i le tusiga o loʻo i luga, ou te talitonu ua malamalama uma aʻu uo i lenei faʻafitauli, o le a le glacial acetic acid, ma le taua o le faʻaogaina ma le aʻafiaga o le glacial acetic acid.Ou te faʻamoemoe o mea o loʻo i luga o le tusiga e mafai ona fesoasoani ia te oe ile fale.


Taimi meli: Iul-29-2022