E faʻafefea ona filifili le sodium acetate, o le a le matafaioi a le sodium acetate i togafitiga o otaota?

O le taua o le vai e iloagofie ma e manaʻomia i soo se mea o le olaga.Sodium acetatee faasolosolo malie le avanoa mo le atinaʻeina i le faʻaogaina o otaota, lea e mafai ona paleni lelei le acidity ma le alkalinity o vai otaota.

u=3824276201,2849215433&fm=199&app=68&f=JPEG

Aisea e mafai aisodium acetatefa'aaogaina ile fale gaosi otaota?

I le amataga, o le sodium acetate na faʻaaogaina lautele i le lolomiina ma le valiina o pisinisi.Faatasi ai ma le faʻateleina o le taua o le faʻaogaina o otaota, e toʻatele tagata na amata faʻaaogaina le sodium acetate i togafitiga o otaota.I le faagasologa o le faʻaaogaina, na latou iloa ai e mafai ona faʻaleleia atili faʻailoga o le faʻaogaina o otaota, ma amata ai ona faʻaaogaina mo se taimi umi.

O le sodium acetate o loʻo faʻaaogaina i vaifofo paʻu e mafai ona pulea lelei le faʻateleina o le pH ma le alkalinity i le taimi o le faʻamamaina o otaota i le afa, lea e i le va o le 0.5.A'ai o le a amata ona fa'aogaina le sodium acetate pe a fetu'una'i tulaga fa'aoso.

醋酸钠

O le a le sao o le sodium acetate i le togafitia o otaota?

O le sodium acetate o loʻo i ai se malosi malosi e faʻafefe ai le susu i le taimi o le faʻaaogaina ma e faigofie ona faʻamavae i totonu o le vai, ma tuʻuina atu i le vai togafitia se foliga vaivai vaivai.E sili atu ona faigofie mo le faʻaaogaina i le lumanaʻi ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina le sodium acetate e fai ma vailaʻau faʻamaʻi, e fai ma vaifofo paʻu, poʻo le lolomi o ata, e faʻaleleia atili ai le ata ma manino.

1. Fetuunai le tau o le pH

O le faigofie o le hydrolysis o le sodium acetate e faigofie ai ona faʻafefeteina i ion le lelei i le vai otaota, ona faʻafefe ai lea i vaega oona i totonu o le vai otaota, pulea lelei ma faʻatonutonu le tau o le pH o le vai i le taimi o togafitiga ma lafoaia.

2. Tulaga lelei o le vai

I le taimi o togafitiga o otaota, ina ia faʻaleleia le gafatia e faʻaitiitia ai le pala, o le sodium acetate o le a faʻaaoga tatau mo tulafono faatonutonu.Afai e le o mautinoa pe faʻafefea ona amata le laasaga muamua i le togafitiga o otaota, o le a faʻaaogaina le sodium acetate mo faʻataʻitaʻiga i tulaga eseese o otaota, ma o le a faʻaopopo le aofaʻi talafeagai o le sodium acetate pe a manaʻomia i le taimi o galuega faʻamamaina o otaota.

3. Faaopoopoinapuna kaponi

E tele mea leaga i totonu o le palapala, ma o le sodium acetate e mafai ona fesoasoani i le denitrifying siama e faʻaopoopo i le le lava o le carbon source, ona faʻafefe ai lea o le palapala i totonu o le otaota e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le siosiomaga o le otaota ~

O lona aotelega, o le matafaioi asodium acetatei totonu o alamanuia ma le puipuiga o le siosiomaga o lo'o taua tele pea.Faatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻafouina ma le atinaʻeina o le sodium acetate, ua lelei lona faʻatinoina i tulaga faʻafouina masani e pei o le kemisi, lomitusi ma le valiina, faʻasao malosi, ma le koale!


Taimi meli: Nov-22-2023