Mea'ai Vasega po'o Alamanuia vasega: O le a le fa'aogaina o le phosphoric acid?Vaai i manatu nei e ono ona e malamalama ai lea

I totonu o le vailaʻau vailaʻau, o le phosphoric acid o se mea taua tele, ae o le mea moni, o le phosphoric acid o se manaʻoga tele e malamalama ai i le eseesega!Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le eseʻesega i le va o meaʻai ma meaʻai vasega phosphoric acid i le faʻaogaina?
Le anotusi o mea'ai ma tulaga tau alamanuiaphosphoric acide oo atu i le 85% ma le 75%.phosphoric acid tulaga tau pisinisie tele lava ina fa'aaogaina i le vaila'au vaila'au, e aofia ai le lomitusi ie, fufulu gaosiga, fafie fafie, metallurgy ma isi fa'alapotopotoga u'amea;E mafai ona fa'aoga le phosphoric acid i mea'ai e tofo ai mea'ai i aso uma e pei o mea'ai susu, fa'ainu uaina, suka ma le suāu'u kuka.

O a fa'aoga autu ophosphoric acid tulaga taumafa?

1. E mafai ona faʻaaogaina e avea o se meaʻai faʻaopoopo, e pei o le citric malic acid ma isi vailaʻau tofo oona, ma e faʻatino lana matafaioi o se mea mataʻutia mo le fefete ma le phosphate i le kuka.
2. O ē fiafia i uaina e lē o se mea fou i le phosphoric acid!Pe a fa'afefeteina, o le phosphoric acid e mafai ona maua ai se sapalai tumau o meaʻai i le fefete, lea e taofia ai le tuputupu aʻe o siama taʻavale;I le faagasologa o le faia o pia, e mafai foi ona faia se sao lelei o le lactic acid e fetuunai ai le tau o le PH!
3. O punaoa vai ua matua taua nei, ma o le phosphoric acid e mafai foi ona faʻaaogaina e avea o se vaega o mea mataʻutia o fua faʻamamaina mea faʻamama ma vai faʻamaluluina, maua ai i tatou le vai mama sili atu.

Phosphoric acid vasega meaai
Iphosphoric acid tulaga gaosi oloae fai si lavelave, ae sili atu ona fa'aoga lautele:
1. Phosphoric acid e tatau ona i ai se nofoaga i totonu o fale gaosimea.Afai e te manaʻo e fai le uʻamea o le gaosiga ma faʻaoga sili atu le lamolemole ma matagofie, o le phosphoric acid e tatau ona taua.Pe a faʻafesoʻotaʻi ma le uʻamea, e mafai ona fesoasoani i luga o le vai e le mafai ona faʻaaogaina le phosphate film, e oʻo lava i le galuega mulimuli ane, e faʻaitiitia ai le ono mafai ona pala.

Malosiaga Autu
2. O le fa'amamāina gafatia ole phosphoric acid e moni lava le amanaiaina e le tele o tagata.I totonu o le fale lomitusi, e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le vai faʻamamaina e fesoasoani e aveese stains i luga o le offset plate sili atu ona atoatoa, ma e mafai foi ona avea ma se vaega o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o pisinisi kemisi i aso uma!
3. E le gata i lea, o loʻo i ai foi lona lava nofoaga i le faʻaleleia atili o le ola tautua o le ogaumu, electrolytes maa ma e oʻo lava i le faʻaaogaina masani o oloa tausiga o le paʻu ma mea teuteu.


Taimi meli: Oke-16-2023