O lo'o fa'aaogaina le calcium napuct?O le a le mea e mafai ona ta'alo ai?-Pengfa Chemical

O tagata o lo'o siomia oe e fai mai i taimi uma o le 'ai o aano o manu ma fuamoa susu e masani ona lelei mo lou tino.

O le mea moni, o le taumafaina o nei mea e le gata e mafai ai e tamaiti o loʻo i le vaitau o le tuputupu aʻe ona tele meaʻai, maua se tino maualuga, malosi, ma maloloina, ae mafai foi ona faʻaitiitia ai le maʻi o tagata matutua poʻo tina maʻitaga.5de6a48eecc3dec91f89f921dc57394

E leai se tiga e osofaʻia, ae faʻapea foʻi le soifua maloloina lelei ma le manogi, ma o aso e masani ai le mafanafana.

O fuamoa o lenei susu fuamoa aano o manufasi e mafai ona taʻua o se tasi o mea e sili ona fiafia i ai tagata Saina.Falai fuamoa, falai fuamoa, vela fuamoa, fuamoa tamato, laver fuamoa supa, aniani lanumeamata fuamoa ausa, fuamoa keke, ma isi. E toatele tagata latou te lagona latou te le lagona le vaivai tusa lava pe latou te aai fuamoa i aso uma.

E mafua ona o le maualuga o le alofa lauiloa ua mafua ai le tele o manaoga o maketi ma ua matua atiae ai le pisinisi moa a le tatou atunuu.

Aemaise lava, pe a faʻatusatusa i isi manu faʻatoʻaga, o le toe foʻi mai o le faga moa e puupuu ma e tele mea e maua ai, o lea e tele nofoaga i le tele o nofoaga.

Ae ui i lea, i le faagasologa o le tausiaina o fuamoa, o le a maua e le tele o faifaatoaga ia faafitauli, o lona uiga, o le leaga o fuamoa e masani lava ona maualuga, ma o le ato o fuamoa ma le afa o fuamoa e masani ona tupu pe a latou aoina fuamoa.

I se taimi umi, e le mafai e le faitu'u ona tatalia.E tatau ona e iloa o le gaosiga o fuamoa o le a aafia tonu ai a tatou tupe maua.

O lea la, aisea e maualuga ai le faaleagaina o fuamoa?

O le mafuaaga autu e le o se mea e ofo ai: faʻafitauli faʻapitoa, soifua maloloina faaletino o moa, mafiafia o le atigi fuamoa, faʻafitauli o meaʻai, mafuaʻaga o le vevela, fafagaina le mamafa, ma isi.

I le faaopoopo atu i nisi o mea e mafai ona tatou faʻalavelave i le faʻalavelave a tagata, o le auala sili e faʻaitiitia ai le leaga o fuamoa o le fafagaina lea o moa i le maualuga o le calcium.mea mo moa e maualuga le calcium.Ole mea lea ole filifiliga sili ona talafeagai.

E le gata e mafai ona toe faʻatumu le tele o le calcium na leiloa i le vaitau o le gaosiga o fuamoa, ae faʻaleleia atili faʻafitauli e pei o atigi vaivai, atigi manifinifi, atigi mama tele, atigi oneone, malepelepe, ma le taʻe.

极简风家居床上用品枕头直通车主图

Aemaise lava, e taua le taʻua e mafai foi ona faʻaitiitia le faʻaleagaina o le gaʻo i fuamoa, faʻalautele le faʻapolopolo ma le taimi faʻamalolo o le oloa, ma faʻateleina le fua o fuamoa fuamoa o moa.E mautinoa lava le taua tele mo faifaato'aga o fuamoa e fai ma oloa.Essence


Taimi meli: Ian-13-2023