Le faʻaaogaina o le suka acetic acid

1. Fa'aaogaina e fai ma sui e aveese fua i le olaga i aso uma o le aiga;
2, i le gaosiga o mea'ai ma le gaosiga o feso'ota'iga e pei o so'o manogi so'ona fa'aaogaina;
3. E faʻaaogaina e avea ma solvent ma mea mata i totonu o fale gaosi oloa e pei o vailaau faʻasaina, vailaʻau ma vali.
I le faʻaopoopoga i faʻaoga o loʻo taʻua i luga, o le acetic acid glacial i filo gaosia, vali ma lalaga pisinisi o loʻo faia foi se sao tele.
O le mea e sili ona lauiloa, peitaʻi, o le faʻaaogaina o le acetic acid glacial i le gaosiga o le vineka ma meaʻai suamalie:
1. gaosiga o le vineka:
O le faʻaaogaina talafeagai o le aisa acetic acid i le gaosiga o le vineka e mafai ona fesoasoani e le gata ina fesoasoani i tagata gaosi oloa e faʻaitiitia le tau o le gaosiga o le vineka, ae faʻamautu foi le lelei o le vineka, faʻafaigofie ma faigofie le pulea lelei, ma faʻaleleia le tauvaga maketi o le vineka;
2. Gaosi mea'ai e maua ai:
O le faʻatoʻaina o meaʻai suamalie ma le acetic acid glacial e mafai ona faʻaleleia ai le lelei o le faʻatoʻaga, faʻateleina le fua o le ola o le faʻatoʻaina o meaʻai, faʻamaʻi le avanoa, faʻaitiitia le faʻaleleia o siama e faigofie tele ona faʻaalia i le faʻagasologa o faʻatoʻaga, faʻaleleia le lelei o le faʻaleleia o meaʻai. sigi sili atu ona lelei, faatasi ai ma faamanuiaga tau tamaoaiga malosi.
O le mea lea, o le acetic acid glacial ua avea ma se vaega taua tele o le gaosiga o le vineka ma meaʻai suamalie, o lea e le o se mea e ofo ai o loʻo i ai se maualuga maualuga o le manaʻoga.
E pei ona fai mai le tala, o loʻo i ai le manaʻoga, o loʻo i ai se maketi, ae o loʻo tele atu oloa i luga o le maketi, e masani lava o le ai ai le lelei ma le leaga, tulaga lelei o le pulea.
E le faigofie le mana'o e su'e se tagata fa'atauva'a fa'apitoa, fa'amalieina, ma talafeagai le gaosiga o le acetic acid i se si'osi'omaga fa'apea.
O le mea lea, e manaʻo e faʻatau uo acetic acid e manaʻomia ona manatua, i le faʻatauina o le acetic acid glacial, e tatau ona maua se agavaa aloaʻia, faʻamaonia atoatoa, se seti atoa o meafaigaluega, tausaga o le poto masani ma fale gaosi oloa tauleleia lelei, e puipuia ai le mea sese o le galulue faatasi ma mafua ai le gau o le tamaoaiga.
Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd. o se atinaʻe o loʻo faʻatinoina i le gaosiga, faʻatau atu ma le faʻatau atu o le acetic acid glacial, acetic acid solution, formic acid, phosphoric acid, dyeing acid, sodium acetate, calcium formate, sodium formate, composite carbon source, puna kaponi olaola olaola ma isi mea mata'utia vaila'au, faatasi ai ma se talafaasolopito o le silia ma le 30 tausaga.


Taimi meli: Me-22-2024