Mafaufauga i Aso Timuga i le Fa'akalasiume

O le asō, i lenei Aso Gafua timuga, Aokuso 26, 2024, a o paʻu mai timuga i faamalama, tatou talanoa e uiga i calcium formate.

calcium formate

Calcium formate o se pa'epa'e tioata pa'epa'e fa'atasi ai ma fa'aoga fa'apisinisi taua. I totonu o fale faufale, e galue o se faʻavavevave mo le faʻamamaina o le sima, faʻaitiitia taimi faʻatulagaina ma faʻaleleia vave le atinaʻeina o le malosi. O lenei mea totino e fa'atauaina mo galuega fa'atino e mana'omia ai le fa'avave vave.

 I totonu o fale fafaga manu, o le calcium formate e fai ma puna o le calcium mo lafumanu. E fesoasoani i le tausia lelei o le ola maloloina o ponaivi ma lagolagoina le tuputupu aʻe atoa ma le atinaʻeina o manu.

 E le gata i lea, i nisi o vailaʻau faʻasolosolo, o le calcium formate o loʻo i ai se sao o se faʻaitiitiga faʻaitiitiga. O lona mautu ma le fa'agaoioiga ua avea ai ma mea aoga i totonu o falesu'esu'e ma nofoaga tau alamanuia.

 A o tatou nonofo ma faalogologo i le timu i lenei aso, e manaia tele le mafaufau i le auala e foliga mai e masani ai se vailaʻau. calcium formate e mafai ona fa'aoga eseese ma taua i vaega eseese. Pe fesoasoani i le fausiaina o fausaga mautu po'o le fa'amautinoaina o le soifua manuia o manu, o le calcium formate o lo'o fa'agasolo malie i lana matafaioi, faia ai se sao taua i lo tatou lalolagi fa'aonaponei.


Taimi meli: Aukuso-26-2024