Glacial acetic acid: o le fesoasoani faalilolilo a le fale gaosi oloa

I totonu o se fanua e tumu i lanu ma mea fou i le fale gaosi oloa, o le suka acetic acid e masani ona faia se sao taua, e taʻua o le fesoasoani faalilolilo a le fale gaosi oloa.

Aisa acetic glaciale fa'aaogaina lautele i fale gaosi oloa. Muamua, e iai sona sao taua i le faiga o le vali. Ona o ana mea faʻapitoa faʻainisinia, e mafai ona fetuutuunai le pH o le vaifofo vali, ina ia faʻamalieina le fua o le valiina ma le saoasaoa o le lanu o le vali. O lona uiga o le faʻaaogaina o le acetic acid glacial e mafai ai e le vali ona pipii atili ma mausalī i alava, e tuʻuina atu ai ie ie se lanu susulu ma umi.

1

I le faʻamaeʻaina o ie, e iai foʻi se sao taua ole glacial acetic acid. E mafai ona faʻaleleia atili le lagona ma le luster o le ie, faʻaleleia atili ai le vaivai ma lamolemole, faʻaofuofu mauoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a feagai ma alava e pei o le siliki ma le fulufulu mamoe, o le aofaʻi saʻo oacetic acide mafai ona fa'aitiitia fe'ese'esea'iga i le va o alava ma fa'ateleina pupuni o le 'ie, ma fa'aalia ai se fa'ai'uga matagofie.

E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina foʻi le acetic acid glacial mo togafitiga faʻamaʻi maanuminumi o ie. E mafai ona i ai se faʻamaʻi faʻamaʻi faʻatasi ma le fiber, faʻaleleia le maanuminum teteʻe o le alava, ina ia tumau pea le lavalava pe a uma ona ofuina ma fufulu, ma faʻaitiitia le faʻatupuina o maanuminumi.

I le gaosiga o le denim, o le glacial acetic acid e iai foi se faʻaoga tulaga ese. E ala i se togafitiga faʻapitoa, o le acetic acid glacial e mafai ona fesoasoani e ausia le faʻagasologa o le paʻu ma le matua o le denim, ma tuʻuina atu ai se sitaili faʻapitoa.

O le avea ma se fa'ata'ita'iga o se fale gaosi i'e ta'uta'ua, na latou fa'aaogaina ma le atamai le acetic acid i le faiga o le valiina pe a gaosia se ituaiga fou o le cotton ma le hemp fa'afefiloi ie. O se taunuuga, o le lanu o le ie e le gata ina susulu ma toniga, ae o loʻo faʻatumauina foi le vave lanu lanu lelei pe a uma ona fufulu. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o le glacial acetic acid i le taimi e maeʻa ai le faʻamaeʻaina o le ie e sili atu le mafanafana ma e alofagia e tagata faʻatau.

E le gata i lea, i le gaosiga o nisi o ie galue,acetic acide mafai foi ona faia se matafaioi ausilali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le gaosiga o ie ie ma galuega faʻamaʻi ma le deodorant, e mafai ona fesoasoani le acetic acid i le vailaʻau antibacterial e sili atu ona fusifusia i le fiber ma faʻaleleia le gaioiga o le oloa.

I se faapuupuuga, e ui o le glacial acetic acid e le o se mea e iloagofie i le fale gaosi oloa, ae o se sui faalilolilo taua e faʻaleleia le lelei ma le faʻatinoga o ie. Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o tekinolosi ie, ua talitonuina o le a faʻaauau pea ona faʻaauau le faʻaogaina o le acetic acid i le lumanaʻi i le lumanaʻi, ma aumaia ai i matou ie sili atu le matagofie ma le mafanafana.


Taimi meli: Sep-11-2024