Lelei Sili, Fosphoric Acid Paionia

I totonu o le lalolagi tele o pisinisi kemisi, o loʻo i ai se mea e susulu e pei o se fetu susulu, ma o le maualuga lena.phosphoric acidfaia ma le faaeteete e matou.

phosphoric acid

O tatouphosphoric acid o le fa'ata'atiaga lea o tekonolosi ma galuega taulima. Fa'aaogaina tekonolosi fa'atuputeleina ma se faiga fa'atonu lelei e fa'amautinoa ai o mataua uma o le phosphoric acid e o'o atu i se maualuga maualuga ma mautu.

 Pe faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia o vailaʻau i le falemaʻi falemaʻi, togafitiga i luga o le eletise, poʻo le avea o se faʻaopoopoga i le alamanuia meaʻai, e mafai e le matou phosphoric acid ona faʻaalia le tulaga mataʻina.

图片2

I totonu o le fanua o le gaosiga o uʻamea, o le nemesis o le pala, e maua ai le puipuiga sili mo le uʻamea; i le fanua faʻatoʻaga, o le faʻamalosia lea mo le tuputupu aʻe malosi o laʻau, tuiina se malosi malosi i le faʻamoemoe o se seleselega tele.

 Filifilia o tatouphosphoric acido lona uiga o le filifilia o le faatuatuaina ma le lelei. E le gata ina matou tu'uina atu oloa maualuga ae e ofoina atu fo'i lagolago fa'atekinisi uma ma auaunaga fa'alogo lelei ina ia fa'amalieina ai lau fa'aogaina.

 Faʻatasi lima ma matou ma tuʻu le phosphoric acid e tatalaina se mataupu fou mamalu mo lau pisinisi!


Taimi meli: Aukuso-23-2024